11 Ağustos 2011 Perşembe

Eglenceli Bicak Setleri

Mutfak aksesuarlarinda benim vazgecilmezim bicaklar. Evde kesmiyen bir bicaga tahammulum yok :) tabi sadece bicaklarin cekmecelerde durmasi anlamina gelmesin bu, hos bir bicak seti mutfak tezgahinda hos bir hava yaratabilir, tipki sizlerle yazinin devaminda paylasacagim setler gibi.

Komik Bicak Setleri
Ilk model yuvarlak donen bir bicak seti. Baglanmis bir insan figurunun etrafina dizilmis bicak modelleri mutfakta bize keyifli bir an yasatabilir. Yuvarlak mekanizma sabit degil donuyor, canimiz skilirsa dondurerek isi biraz daha keyifli hale getirebiliriz :)

Eglenceli Bicak Setleri
Ikinci bicak setimiz biraz dah avudu havasinda :) Dik duran bir insan figuru uzerine saplanmis bicaklar mutfaklarimiz icin hos bir dekorasyon aksesuari.

Her iki modelde goruldugu gibi eglenceli aksesuarlar ile hem bicaklarimizi cekmecelerde saklamak zorunda kalmiyacagiz, hem de tezgahlarimiza birazda olsa canlilik kazandirabilecegiz. Son olarak bu setlerin nerede satildigini bilmiyorum ancak mutfak arac-gereci satan bir cok magazada benzerlerini yada birebir ayni modelleri bulabilirsiniz diye dusunuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder