15 Ağustos 2011 Pazartesi

Komik Tuzluk ve Karabiberlikler

Sofralarinda eglenceli tasarimlara yer vermek isteyenler icin tuzluk ve karabiberlik secimi onemlidir. Biraz olsun eglenceli-komik aksesuarlar ile sofralarimizin daha keyifli bir hal almasini saglayabiliriz.

Kayak Yapan Tuzluklar
Iste ilk ornegimiz kayak yapan tuzluk ve karabiberlik :) Masada ozellikle metal yogunlugu oldugu zaman kullanilabilecek harika baharatlik kaplari...

Telefon Ahizesi Seklinde Tuzluk
Ikinci ornegimiz telefon ahizesi olarak tasarlanmis. Kulaklik ve mikrofon kisimlarindan olusan ahize seklindeki tuzluklarimiz ile eglenceli bir sofra hazirlamak cok kolay olacak :)

Kaz Ayagi Seklinde Tuzluk-Biberlik
Kaz ayagi (tavuk, ordek vb de denebilir) seklinde tasarlanmis olan bu modelimizi sanirim cocuklar daha cok sevecektir. Gercekten sofralarda eglenceli bir hal verebilecek porselen aksesuarlar ile yemek yerken keyifli anlar yasayabilirsiniz.

Tus Seklinde Tuzluk Karabiberlik
Favorimi sona biraktim :) Bilgisayar tusu seklinde tasarlanmis siyah ve beyaz tuzluk-karabiberlik bence hem boyut olarak hemde sekil olarak harika olmus.

Yukarida sizlerle paylastigim modellerin daha bir cok alternatifi var tabiki. Onemli olan bu veya benzeri eglenceli seyleri seviyor olmak, eger sizde hayatiniza biraz degisiklik katmak isterseniz buna benzer kucuk seylerle eglenmeye baslamaniz icten bile degil. Yukarida yeralan tum modelleri yurtdisi sitelerde buldum Turkiye'de nerede satiliyor bilemiyorum :( ama bilen arkadaslarimiz varsa yorum gonder kismindan isimleri bizlerlede paylasabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder