25 Ağustos 2011 Perşembe

Ofis Dekorasyonu Ornekleri

Evlerimizden sonra en cok vakit gecirdigimiz yer olan ofisler bizim kullanisimiza bagli olarak sekillenen yerlerdir. Kendimizi rahat hissettigimiz kadar gelen misafirlerimizinde rahat hissetmesini saglamak icin ofis dekorasyonlarimiza dikkat etmemiz gerekir. Bu yazimda sizlerle bazi ofis dekorasyon orneklerini paylasmak istiyorum.


Ilk ornegimizde gayet sade ve hos bir tasarim ile birlikteyiz. Ofis sandalyesinin ergonomik olmasina ozen gosterilmis. L seklindeki masa ile hem pc hemde bir cok dosya veya printer benzeri elektronik cihaza yer ayrilmis.

Yine ayni sekilde L bir masa ve hos bir bura koltugu ile yapilan dekorasyonda gorusmeler icin sadelik on plana cikmis. Olduksa sade bir okadar modern bir tasarim.

Minimalist bir ofis dekorasyonu olan ornegimiz uzun bir ofis masasi ile ofis koltugundan olusuyor. Arkada duvar kisminda ise evraklarimizi koyabilecegimiz bir dolap mevcut.

Daha cok isi bir arada yapmak isteyenlerin tercih edebilecegi bu oval ofis dekorasyon ornegimiz bir o kadarda ihtisamli duruyor. Mobilya hatlarindaki yuvarlak kivrimlar dekorasyona modernlik havasini katmis.

Ofislerinde modern bir dekorasyon isteyenlerin ilk tercih edecegi orneklerden biri olan bu ornek, genis masa ve kullanim alaniyla isinde yogun calisanlar icin oldukca uygun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder