12 Ağustos 2011 Cuma

Kitap Okumayi Severmisiniz?

Kitap okumayi sevenler icin yararli olacagini dusundugum yazimda, okuma kosesi yapmak isteyenler icin ilham olabilecek ornek resimleri paylasmak istiyorum.
Ilk favori resmimle baslayayim :) Kitap okurken rahat hissetmek, isik ve sessiz ortam cok onemlidir. Bu ornegimizde yeralan koltugumuz bu uc seyide tamamla nitelikte. Tek yapmaniz gereken koltugunuza gomulup kitabiniz okumak ve beyniniz bosaltmak.

Daha cok tercih ettigim tarzlardan birtanesi bu kose koltugu. Cunku oturduktan sonra rahat etmek icin ayaklarinizida pufa uzatarak daha keyifli bir hal alabilirsiniz. Resimde de gordugumuz gibi isigi sevenler icin oldukca guzel bir secim olabilir bu kitap okuma kosesi.

Sadece kitap okuma kosesi olarak degil aksam 5 cayi icinde elverisli bu konseptimizde kendi dunyaniza ait bir kose yaratabilirsiniz. Dilerseniz kitap okur, dilerseniz disariyi seyreder dilerseniz baska bir arkadasinizla sohbet edebilirsiniz.

Son ornegimde 2. resimdeki tarza yakin yine ayaklarinizi uzatabilecegiz bu koltugumuz icin pufa gerek yok uzun bir dinlenme koltuguna uzanarak kitap, dergi veya gazetenizi okuyabilirsiniz.

Bu orneklerimizi tabiki cogaltmak mumkun bir kac ornekle ben aklimdakileri sizlerle paylasmaya calistim. Sizde gorus ve onerilerinizi asagida yeralan yorum gonder kismindan benimle paylasabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder