11 Ağustos 2011 Perşembe

Eglenceli Tost Makineleri

Tost yapmayi severmisiniz? Cevabiniz evet ise bu yazi tam sizlik :) Ozellikle sabah gune baslarken yapilacak tost hem kolay hemde hos olur. Tabi tostlarinizi uzerinde cesitlei yazilar ile suslerseniz sanirim bayagi eglenceli bir hal alir. Ne demek istedigimi yazinin devaminda cok daha net anlayacaksiniz.

Tost Makinesi
Iste ilk eglenceli tost makinemiz. Firmanin uretmis oldugu bu urun cesitli renk alternatiflerine sahip. 6 adet farkli kalibi bulunan bu tost makinesi ile gune baslamak cok daha eglenceli bir hal aliyor. Sabah erkenden kalkip birseyler yeme istegini artiracak bir model gibi :)

Eglenceli Tost Makinesi
Ikinci tost makinemizde tipki ilk ornegimiz gibi, 5 adet farkli kaliptan olusan bu urun ile tost yapmak guzel bir hale gelecek. Ozellikle esiniz yada sevdikleriniz icin mutfaga girmek icin sabah olmasini beklemeyebilirsiniz bile :)

Electrolux Tost Makinesi
Son ornegimiz yakindan tanidigimiz beyaz esya ve kucuk ev aletleri ureticisi Electrolux'un bir model. Elektrikli bu tost makinesi ile uzerinde cesitli figurler veya yazilarin yeraldigi tostlar yapmaniz mumkun. Tek yapmaniz gereken tostunuzu hazirlayip seklinizi veya yazinizi secmek, gerisini tost makinesi halledecek ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder