9 Ağustos 2011 Salı

Siradisi Kitapliklar

Kitap okumayi severmisiniz? Eger bu sorunun cevabina evet dediyseniz bu yazim tam size gore emin olabilirsiniz. Sizlerle 3 farkli kitaplik modelini paylasacagim. 3 modelde farkli ve siradisi. Eger eviniz icin siradisi bir tasarim ariyor ve kitap okumayi seviyorsaniz size ilham verecegine eminim.

Merdiven Alti Kitaplik


 Ilk kitaplik modeli dubleks ev sahipleri icin onerebilecegim bir model. Hem guzel bir gorunum hemde yeralani kazanmak icin cok ideal bir yontem. Alan genisligi ise bircok kitap veya derginizi koymak icin yeterli. Resimde siyah olarak tasarlanmis bu kitapligi siz evinize uygun istediginiz renkte yaptirabilirsiniz. Fiyat olarakta cok fazla bir miktar harcatmayacak bir tasarim.

Siradisi Kitaplik
Bu modelimiz biraz daha siradisi bir model. 2 ayri sutundan olusan kitapligimiz yikilacak havasi veriyor :) Yine kitaplari sevenler icin tasarlanmis model fazlasiyla kitap ve derginizi saklayacak kapasitede. Ayrica gorunus olarakta odaiza ayri bir hava katacagindan emin olabilirsiniz.

Kirilmis Kitaplik
 Son kitaplik modeli kirilmis havasi veren bir model. Duvar icin tasarlanmis olan bu model farkli ve siradisiligi sevenler icin yaratilmis gibi. Cok fazla kitabi saklayamayacak olsada gorunus olarak odaya farkli bir butunluk katacagi kesin. Ozellikle siradisi dekorasynlarin tamamlayicisi olacak nitelikte bir model.

Ben sadece 3 adet modeli sizlerle paylastim bunlara benzer bir cok farkli ve iddiali kitaplik modelini cesitli dergi ve magazalarda fazlasiyla bulabilirsiniz. Hatta hayal gucunuze guveniyorsaniz siz bile cizerek herhangi bir marangoza yaptirabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder