9 Ağustos 2011 Salı

Kokulu Mumlar ile Odalarimizi Guzellestirelim

Ev dekorasyonu ile ilgili bilgileri sadece mobilya veya dekorasyon konulari hakkinda vermiyecegim tabiki. Ev icinde kullandigimiz urunlerlede hem dekorasyonumuzu tamamlayabilir hemde daha guzel ortamlar saglayabiliriz. Buna en guzel ornek mumlar.

Kimimizin evinden eksik etmegi, kimimizin ise belkide hic kullanmadigi mumlar hem kokulari hemde renkleri ile aslinda bizi oldukca rahatlatabilir. Soyle dusunun isten yorgun argin gelmissiniz, hicbir sey yapasiniz yok. Eve girer girmez ustunuzu degistiriyor ve direk tv karsisina geciyorsunuz. Aslinda ne kadarda kotu bir durum. Monoton bir hayatin ilk ipuclari.

Simdi hayatinizda bir degisiklik yapmak icin adim atma zamani. Kokulu mumlarda bir baslangiz olarak dusunebilir. Ilk olarak yapmamiz gereken mumlarimizi koyabilecegimiz dekoratif mumluklar secmek. Mudo, Ikea vb. magazalarda cok farkli ve hos modeller bulabileceginize emin olabilirsiniz. Sonrasinda asil urun olan mumlari almaya geldi sira. 

Kokulu Mumlar ile Rahatlayin

Kokulu mum alirken ilk dikkat etmemiz gereken fiyattan ziyade ne kadar saat yanici oldugu. Bazi mumlari ucuz gorup aldanabiliriz, bu yuzden tavsiyem mutlaka bilinen markalardan kaliteli mumlar almaniz. Bu hem kokuyu hissetmeniz hemde kaliteli urune sahip olmaniz anlamina geliyor.

Dekoratif mumlugumuzu aldik, mumlarimizda tamam simdi dekorasyona geldi sira. Mumlarimizi ister salonda sehpamizin uzerine, isterseniz yatak odanizda komidin veya sifonyer uzerine koyun. Simdi isten gelince uzerinizi degistirince mumlarinizi yakin ve rahatlayin. Emin olun bu bir terapi gibi gelecek ;)

Son olarak mumlarda hangi kokulari tercih etmeliyim diye soruyorsaniz, benim en sevdiklerim vanilya, tarcin, elma sizde kendi kokunuzu deneme yanilma yoluyla bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder