12 Ağustos 2011 Cuma

Ofisinizi Yenilemeyi mi Dusunuyorsunuz?

Ofisler evimizden sonra en cok vakit gecirdigimiz yasam alanlari. Ister klasik istersekte modern bir ofis dekorasyonuna sahip olalim onemli olan sanirim is yerimizde, calisirken kendimizi rahat ve ozgur hissetmek. Bu onemli husus icin ise gerekli olan seylerden birtanesi suphesiz ofisimizde kullandigimi mobilya, aksesuar ve renk secimleri. Ilk olarak baslamamiz gerekirse renkler oncelikli dusunmemiz gereken sey. Duvar renginden masamizin rengine kadar isyerimiz icerisinde kullanilan tum renklerin goz yormayan, dinginlik hissi veren ve rahatlatici etkisi olan renkler olmasina dikkat etmeliyiz. Peki nedir bu renkler derseniz, Beyaz ve tonlari, mavi (daha ck pastel ve ucuk tonlari) yesil (ayni sekilde pastel ve ucuk) ilk sayacagim 3 renk olur. Bunun disinda tabiki ofis mobilya ve dekorasyonumuzda onemli. Bu konu ile ilgili olarakta sizlerle bir kac ofis ornegi paylasmak istiyorum:

Modern Ofis Dekorasyonu
Ilk ornegim modern ve minimalist bir dekorasyon ornegi. Gayet sade bir masa, arka tarafta evrak dolabi ve uzerini kullanabilecegimiz genis bir alan, gayet rahat bir ofis koltugu. Koltuk demisken calisirken bizim icin en onemli esyalardan biri ofis koltuklaridir bu sebeple mutlaka kaliteli ve ortopedik bir model secmenizde fayda olacaktir.

Klasik Ofis Dekorasyonu
Ikinci ornegim klasik bir dekorasyon icin tasarlanmis. Buyuk bir masa arkasinda su patron koltugu dedikleri cinsten buyuk bir koltuk, arkada dosyalik, kitaplik vb seyler icin kullanilabilecek buyukce bir dolap. Bu tarz pek bana gore olmasada sevenler olacagini bildigim icin orneklerimize ekledim.

Beyaz Sade Ofis Dekorasyonu
Gayet modern ve bir o kadar sade olan 3. ornegimiz benimde favorilerimden. Biraz ev havasi cagristiran modelin beyaz agirlikli olmasi gayet dinlendirici ve rahatlatici ozellige sahip olmasini saglamis. Isi geregi bir cok evrak saklamak zorunda olanlar icin cok ideal bir dekorasyon ornegi.

Modern Ofis Dekorasyonu
Son ornegimiz en modern gorunuslu dekorasyon ornegimiz. Ofis masasi zarif ve dikkat cekici, ofis koltugu gayet hos ve renk secimi cok guzel. Arkada yer alan vitrin kismi gayet modern bir durusa sahip. Daha cok home ofis icin tercih edilebilecek bu ofis ornegi tabiki normal isyerlerimiz icinde uygulanabilir.

Aklima gelmisken eklememde fayda var. Ofis dekorasyonumuzda mobilyalarin yani sira isiklandirma sistemimizede oldukca dikkat etmeliyiz. Dogru acidan gelmeyen isik hem gozlerimize hemde calisma zevkimize zarar verebilir. Ayrica gelecek misafirleri goz onunde bulundurarak onlarin oturacagi koltuklarinda kanforlu ve rahat olmasina ozen gostermeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder